top of page
  • roxyfortes69

Begrijp Het Juiste Proces Om Een Internet Beveiligings Oplossing Te Installeren

Het is een verstandige overweging om internet beveiligings to passingen te installeren of te downloaden om uw mappen en gegevens die op de computer zijn opgeslagen te beschermen, elke e-mail te scannen om te weten of deze corrupt is en geen virus uw computerproces te laten aanvallen.


Met behulp van de van Contact McAfee antivirus ondersteuning kunt u het pakket antivirusprogramma eenvoudig installeren. Of u het beschermingsexemplaar koopt in de winkel van een winkel of het koopt via de online marketingsite van McAfee, maakt weinig uit.




Enkele leidende stappen die door het McAfee Number-klantenondersteuning steam worden gesuggereerd:


• U moet de beveiligingssoftware laden in overeenstemming met de instructies van de uitvoerende technische functionarissen van het productiebedrijf.

• Eerste 'Start'. 'Configuratiescherm' en ga vervolgens naar 'Programma's toevoegen of verwijderen'. Als het antivirussoftwareschema al is geïnstalleerd, moet u het mogelijk verwijderen om het nieuwe pakket te upgraden. U moet 'Wijzigen' selecteren en doorgaan volgens de instructies om eenvoudig de nieuwe versie van internet beveiligings software te starten.

• Als u een nieuw pakket installeert, upload dan de cd in het station. U hoeft alleen de installatieknop te selecteren om het beveiligingspakket te laden.

• Start nu de computer opnieuw op nadat de installatie is voltooid. Door de aanwijzingen te volgen, selecteert u de voor u geschikte opties om uw werk gemakkelijk te laten doen.

• Eerst begint het systeem met het scannen van alle bestanden en gegevens die u hebt opgeslagen, wat enkele minuten duurt.


Bij problemen kun je altijd bellen met McAfee klantenservice telefoonnummer +32-28086866. om hulp te hebben bij het installeren van het beveiligingspakket. Elke vorm van probleemoplossing kan worden gewist door de aanwijzingen van de deskundige technici te volgen. Het systeem wordt zelf bijgewerkt en is klaar voor gebruik nadat het hele scanproces is voltooid. U kunt zelfs kiezen voor de optie van beveiligingscode om te voorkomen dat iemand uw bestanden opent. Een succesvolle installatie is de eerste stap om uw computer te beschermen tegen ongewenste kwaadwillenden.

16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page